Vandal posprejoval skálu v Edmundově soutěsce, pátrá po něm policie
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Děčínští policisté pátrají po neznámém pachateli, který v době od 18:15 hodin dne 18. září do 8:00 hodin dne 19. září 2021 v lokalitě Edmundovy soutěsky v katastru obce Hřensko poblíž turistického přístřešku popsal skalní masiv.

Podobný nápis policisté zadokumentovali také na pískovcovém kameni přímo v Hřensku. Škoda související s náklady na odstranění byla předběžně vyčíslena na deset tisíc korun, případ prověřujeme jako přečin poškození cizí věci, za který hrozí pachateli v případě dopadení až roční vězení.

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv poznatky k pachateli tohoto vandalského činu, aby informace poskytli děčínským policistům osobně na adrese Děčín, Kaštanová 301/2, nebo na telefon 974 441 200," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru