V supermarketu se strhla rvačka kvůli roušce! Chlapík si ji nechtěl nasadit
ilustrační foto: CC0
Děčín

Klášterec nad Ohří - Podezření z trestného činu výtržnictví sdělili policisté 34letému cizinci, který žije v Klášterci nad Ohří.

V polovině července se muže při nakupování v tamním supermarketu zřejmě dotklo, když ho pracovník ostrahy upozornil, že ve vnitřních prostorách prodejny má mít nasazenou ochranu dýchacích cest. Do pracovníka začal strkat a povalil ho na zem.

"Kromě pracovníka ostrahy však muž svůj hněv obrátil i proti dalšímu zákazníkovi, kterého bezdůvodně také napadl. Kvůli popsaným výtržnostem skončil cizinec v policejní cele a za trestný čin výtržnictví, kterého se měl dopustit už i v minulosti, mu u soudu může hrozit až tříletý trest," uvedla k incidentu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru