Foto: V Děčíně hořela skládka Orlík. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Děčín, Malšovice, Borek - Celkem pět hasičských jednotek (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Dobkovice, Boletice nad Labem, Horní Žleb a Staré Město) vyjelo v úterý v 15:49 k požáru skládky Orlík v Borku u Malšovic na Děčínsku.

Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Požár zasáhl okolo 120 metrů čtverečních. Zasahujícím hasičům se včas podařilo zastavit šíření ohně na povrchu tak, že spodní vrstvy skládky zůstaly nezasaženy.

Hasiči museli současně se skládkou likvidovat i požár louky v Děčíně-Bechlejovicích. Tady hořelo z důvodu spadlých elektrických drátů na trávu. Na místě zasahovali hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem.

1205skladkadva

1205skladkactyri

1205skladkatri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru