Malé dítě v Boleticích nad Labem vypilo louh. Pacient byl letecky transportován  do pražské nemocnice
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - V neděli odpoledne došlo v Boleticích nad Labem k vážnému poranění malého dítěte, které mělo vypít chemikálii.

"Nezletilá osoba utrpěla po požití domácí chemie velmi vážná zranění a byla letecky transportována na specializovanou pražskou kliniku," uvedl k případu mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

1005boleticectyri

Foto: Tomáš Straka

Na místě přistál žlutý vrtulník Letecké záchranné služby. Ten se ale při přistání střetl s dráty vedoucí z jednoho z paneláku v sídlišti. Piloti sice střet zvládli bez problémů, ale následně nemohli pokračovat v letu. Na místo museli přijet technici, aby posoudili, zda může vrtulník po střetu bezpečně vzlétnout.

1005boleticepet

Foto: čtenář

Pro zraněné dítě tak musel policejní vrtulník z Prahy. Na místě také zasahovala pozemní posádka ZZS, policisté, strážníci a hasiči z děčínské stanice.

1005boleticedva

1005boletice

Foto, zdroj: Ondra Kadora

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru