Na Děčínsku se to zloději jen hemží. Policie vyšetřuje vloupání do bytů i vykradenou garáž
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Škodu ve výši dvanáct tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v Děčíně vloupal do bytu v suterénu panelového domu. Odnesl si televizor, policisté po pachateli podezřelém z přečinů krádeže a porušování domovní svobody pátrají.

Stavební nářadí a různý materiál odcizil neznámý zloděj v Rumburku z domu, kde probíhá rekonstrukce. Škoda byla vyčíslena na téměř osmdesát tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.

"Policisté také pátrají po neznámém pachateli, který ve Verneřicích vnikl do garáže, kde odcizil motorovou pilu. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, zloději hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru