Jílové - Dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v pátek ve 13:32 na žádost policie do části Martiněves, kde byla v Jílovském potoce laň, která se z koryta nemohla dostat ven, zvíře bylo značně vyčerpané.

Hasiči provedli odchycení a následné vyproštění z těžko přístupného místa. Na místo přijela i hlídka městské policie a také se dostavil zástupce mysliveckého sdružení Jílovské střely, kterému bylo vyčerpané a vystrašené zvíře předáno. Hasiči a strážníci poskytli po vyproštění zvířeti do jeho příjezdu tepelný komfort.

2703landva

Zvíře našlo po dohodě s myslivci dočasný azyl u jednoho z obyvatel města, následně se po zotavení vrátí do volné přírody.

2703lan

2703lansest

Po úspěšné záchraně nechybí společné foto

2703lanctyri

2703lanpet

Zvíře našlo dočasný azyl u jednoho z obyvatel Jílového. Děkujeme!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru