V rámci projektu Podpora regionů 2020 se dobrovolným hasičům z Benešova nad Ploučnicí podařilo díky Nadaci ČEZ nakoupit nové vybavení
Foto, zdroj: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - V rámci projektu Podpora regionů 2020 (Zvýšení akceschopnosti dobrovolných hasičů při řešení mimořádných událostí) se dobrovolným hasičům z Benešova nad Ploučnicí podařilo díky Nadaci ČEZ nakoupit nové vybavení ve výši 50 000 Kč. Z příspěvku byla pořízena výstroj a vybavení, které hasičům poslouží k dezinfekci vnitřních prostor i venkovního prostranství v jejich hasebním obvodu.

Vybavení také zvýší ochranu hasičů při mimořádných událostech a událostí spojených s COVID-19. Teď již budou v tomto směru místní hasiči soběstační a plně schopni pomoci s dezinfekcí potřebných míst. Hasiči si velice váží pomoci a děkují NADACI ČEZ.
EPP - Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ
Za dodání vybavení děkují firmě Prohasic.

1501benectyri

1501bene

1501benetri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru