Půlnoční mše bude již v 16 hodin, je třeba se předem objednat
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Lidé, kteří chtějí 24. prosince vyrazit na vánoční mši do kostela Povýšení sv. Kříže, se letos musejí přizpůsobit opatřením proti koronaviru. Mše se uskuteční na Štědrý den od 16 hodin a od 21 hodin a je nutné se předem nahlásit. Do kostela bude umožněn vstup pouze 30 osobám.

Sraz účastníků je půl hodiny před mší u fary, do kostela pak lidé vstoupí spolu s farářem bočním vchodem. Účast je třeba nahlásit na e-mail: nebo na tel. 731421 144 (volat nebo napsat SMS, kde je třeba uvést jméno atd.).

Na svatého Štěpána 26. prosince bude kostel otevřený pro veřejnost v době od 13 do 15 hodin. Na její prohlídku není nutná registrace. Tradiční Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby letos bohužel v kostele nezazní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru