Město Děčín po roce opět ocení sportovce, tentokrát on-line
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Celkem 252 tisíc korun letos rozdělí město Děčín mezi nejlépe umístěné sportovce v roce 2020. Slavnostní předávání peněžitých odměn se odehrává každý rok v prosinci na zámku, letos však proběhne předání formou živého přenosu v pátek 18. prosince v 18 hodin. Přenosem provede moderátor Tomáš Kettner, město ho odvysílá z prostor nové obřadní síně v Podmoklech. Lidé ho budou živě moci sledovat na YouTube kanálu města Děčína. Později bude k dispozici i záznam z předávání.

„Je úžasné, že i přes komplikace a překážky, které letošní rok přinesl, se naši sportovci umístili na tak skvělých místech při reprezentaci města. Na nás nyní je, abychom se utkali při možnostech, jaké nyní jsou, s uspořádáním slavnostního ceremoniálu,“ říká Martin Pošta, náměstek primátora pro sport a kulturu.

Návrhy na ocenění sportovců dodaly sportovní kluby a tělovýchovné jednoty. Celkem se sešlo 105 návrhů, z nichž poté sportovní komise města vybrala 78 návrhů v těchto kategoriích: Sportovci do 18 let, a to jak jednotlivci, tak i kolektivy, dále Sportovci nad 18 let, a to opět jednotlivci a sportovní kolektivy, další kategorií jsou Trenéři mládeže, dále pak kategorie Za celoživotní činnost v oblasti sportu, kategorie Handicapovaný sportovec, a navrženo bylo také jedno mimořádné ocenění IN MEMORIAM.

Seznam navržených sportovců pak v první polovině prosince schválila rada města. Všichni ocenění se tak mohou těšit na finanční příspěvek v řádu několika tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru