Povedený zloděj vykrádal, co se dalo. Způsobil škody za 380 tisíc!
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Policisté dopadli zloděje, který se v polovině května ve Varnsdorfu vloupal do baru, kde ale nenašel nic cenného. Vnikl proto do sousední zimní zahrady a následně do prostor sloužících jako sklad, odkud odcizil několik krabic kartonů s cigaretami, elektrickou koloběžku a rudl, na kterém vše z místa činu odvezl.

"Je také podezřelý z vloupání do sklepní kóje, ze které začátkem června odcizil dvě horská kola. Poškozeným způsobil celkovou škodu přes tři sta osmdesát tisíc korun, za přečiny krádeže a porušování domovní svobody mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru