Na hokejisty čeká lepší zázemí. Zimní stadion má novou kabinu za tři miliony
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Stavební práce na zimním stadionu ve Varnsdorfu jsou u konce. Město dokončilo vestavbu nové kabiny za tři miliony korun.

Na varnsdorfské hokejisty čeká lepší zázemí. Využít ho však budou moci až se zlepší situace kolem koronaviru. „Na zimním stadionu běžně probíhají pravidelné tréninky domácích mužstev, ale i týmů z okolí. Konají se zde také hokejové turnaje a bývá problém s nedostatečnou kapacitou kabin, proto jsme se rozhodli pro vestavbu nové kabiny“ vysvětlil záměr starosta Roland Solloch.

2511zskz1

Zdroj: www.varnsdorf.cz

Nová šatna je umístěna v patře vedle a je napojena na současnou budovu restaurace. Vstup do šatny je po ocelovém schodišti. Kabina tak bude určena především pro dospělé hokejisty. Součástí stavebních prací bylo i vybudování sociálního zařízení a úklidové komory. Stavební úpravy na zimním stadionu vyšly na 3 miliony korun bez DPH.

2511zskz2

Zdroj: www.varnsdorf.cz

V tu dobu se finišovalo s přípravami na nadcházející hokejovou sezónu, kterou přerušila pandemie koronaviru. „Ledová plocha je připravena více než měsíc, ale zatím zeje prázdnotou. Všichni netrpělivě čekáme, kdy se vládní opatření uvolní a bude se moct vyjet na led,“ řekl vedoucí zimního stadionu Jan Šimák.

2511zskz4

Zdroj: www.varnsdorf.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru