Tři pracovníci krásnolipského městského úřadu mají koronavirus. Zvažte osobní návštěvu, žádá město
Ilustrační foto
Děčín

Krásá Lípa - Šířící se nákaza virem COVID-19 se, bohužel, nevyhnula i zaměstnancům města Krásná Lípa. V tuto chvíli byla nemoc aktuálně potvrzena u 3 pracovníků městského úřadu, kteří byli již od konce minulého týdne, kdy se u nich projevily příznaky, v domácí izolaci.

Po oznámení této skutečnosti pracovníky, byla neprodleně kontaktována OHS Děčín s žádostí o informace k dalšímu postupu. Dle těchto informací není v současné době potřeba zavádět žádná další opatření nad rámec těch stávajících. V prostorách radnice je pohyb dlouhodobě povolen jen s ochrannou úst a nosu, jednotlivá pracoviště jsou od kontaktu s veřejností oddělena ochrannými plexiskly, na pracovištích jsou k dispozici desinfekční přípravky a ochranné rukavice. Na chodbě úřadu je pro veřejnost k dispozici stojan s desinfekcí. Chodba i prostory kanceláří jsou průběžně v mimopracovní době desinfikovány ozonizačním přístrojem.

V současné době probíhá běžný provoz úřadu bez omezení, hodiny pro veřejnost jsou upraveny dle nařízení vlády. Město žádá veřejnost, aby s ohledem na současný obecný stav epidemie i konkrétní místní situaci, zodpovědně zvážila nutnost osobní návštěvy úřadu i dalších pracovišť. Záležitosti je možno řešit dostupnými technickými komunikačními prostředky. Veškeré kontakty jsou k dispozici na webových stránkách ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru