Jílové: Hodinu po půlnoci vyjížděli hasiči a policisté k nahlášenému požáru v panelovém domě. Kouř vycházel ze sklepa
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Jílové - Dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Jílové) vyjely v neděli v 00:55 k nahlášenému požáru v panelovém domě v Družstevní ulici v Jílovém. Podle oznámení byl cítit spálený zápach po chodbě, který vycházel ze sklepa.

Po příjezdu bylo zjištěno, že zápach vychází ze sklepa a až z druhého vchodu domu. Kouř byl z jednoho bytů, na majitele se podařilo dobouchat. Šlo o spálené jídlo na plotně. Hasiči provedli přirozené odvětrání prostor, evakuace panelového domu nebyla nutná. Na místě také zasahovala hlídka PČR a MP. Po odvětrání se jednotky vrátily zpět na své základny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru