Řidič parkoval nejistě, strážníci mu proto dali dýchnout. Muž se ale přiznal k něčemu jinému
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Hlídka strážníků během kontrolní činnosti v Boleticích nad Labem spatřila vozidlo, které se velmi nejistým způsobem snažilo zaparkovat mezi ostatní stojící vozidla. Strážníci na základě tohoto pojali podezření, že by řidič mohl být opilý, proto jej posléze vyzvali k dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu.

"Ta přítomnost návykové látky u řidiče neprokázala, ale muž se sám doznal, že řidičský průkaz nikdy nevlastnil. Tuto skutečnost také potvrdili kolegové od Policie České republiky. Strážníci pro podezření z nezákonného jednání, a to řízení motorového vozidla bez držení příslušného řidičského oprávnění, věc zadokumentovali a předali příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru