To neměl dělat! Opilý bezdomovec urážel strážníky, pak napadl služebního psa
Ilustrační foto
Děčín

Hlídka strážníků včetně služebního psa byla vyslána o víkendu v podvečerních hodinách do ulice Tyršova, kde se měl na chodníku povalovat opilý bezdomovec. Po příjezdu na místo se hlídka snažila muži vysvětlit neslušnost a protiprávnost jeho jednání, načež opilý muž ihned reagoval tím, že hlídku začal verbálně urážet.

Muži zákona bezdomovce vyzvali, aby se uklidnil a pokud nepotřebuje lékařskou pomoc, aby z místa odešel. Na toto opilec zareagoval tím, že se pokusil napadnout služebního psa. Bohužel během několika okamžiků zjistil, že souboj s padesátikilovým psem nemůže vyhrát.

"Pes na povel psovoda „braň“ muže strhl k zemi. Souboj však neskončil a opilý bezdomovec se dál snažil psa bít. To se mu však nevyplatilo, protože při poslední ráně strhl psovi ochranný náhubek a pes se naplno zakousl do jeho ruky. Po povelu „pusť“ hlídka muže spoutala a převezla na oddělení Policie České republiky k dalším úkonům," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru