Pozor na noční uzavření ulice Hankova, kvůli opravě mostu. Některé zastávky DP se přemístí
Foto, zdroj: DPmD
Děčín

Děčín - Od úterý 22. 9. 2020 do pátku 25. 9. 2020 vždy od 22:00hod. do 5:00hod. je uzavřena ul. Hankova z důvodu opravy železničního mostu. Obsluhující linky č. 201, 204, 210, 232, 233 budou vedeny v době uzavírky po objízdné trase a zastávka Výtopny nebude v době uzavírky obsluhována.

Co to znamená pro cestující? Zastávka Výtopny směr Hlavní nádraží je přemístěna do zastávky Autobusové nádraží. Zastávka Výtopny směr Želenice, Chrochvice, Krásný Studenec, Letná je přemístěna do zastávky Pivovar. S ohledem na možnosti nenadálých změn v termínu výluky u vybraných linek doporučujeme sledovat informace na www.dpmd.cz nebo na Facebook DPMD,a.s. Omlouváme se za případné problémy vzniklé situací, kterou nejsme schopni ovlivnit. Děkujeme za pochopení. DPmD.

1709dpdva

1709dpctyri

1709dp

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru