Horror Zombie cirkusová show v Ústí nad Labem. Napětí, strach, ale také velká dávka zábavy!
Foto, zdroj: Horror Zombie
Děčín

Ústí nad Labem - Právě teď máte mimořádnou šanci nechat se vnést do temného světa naší nové HORROR ZOMBIE show. Napětí, strach, ale také velká dávka zábavy! Uvidíte spoustu dech beroucích artistických vystoupení, akrobatická i žonglérská představení, nebezpečné kousky s ohněm a mnoho dalšího. A to vše zabalené do mrazivé hororové atmosféry.

Nechybí ani klaun, který umí pobavit, ale rozhodně i vyděsit. Vstup povolen pouze odvážným! Více info na www.horrorzombie.cz

Brzy budeme hostovat v Ústí nad Labem, od 23.9. 2020 do 4.10. 2020 Severní Terasa (Louka pod chýší). Představení se koná každý den od 19:00 s vyjímkou úterý 29.9. 2020, kdy je volný den-nevystupujeme a 4.10. 2020 je představení už od 18:00.

1709cirkusdva

 
 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru