AKTUÁLNĚ OBRAZEM: U dálnice je Den pro kamiony. Policií zastavení šoféři se fotí s legendou Dakaru Lopraisem a otáčejí se v kabině hlavou vzhůru
Foto: Oldřich Hájek
Děčín

Ústí nad Labem - Preventivní akce zaměřená na dodržování používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů, dodržování povinností vyplývajících pro řidiče z mezinárodních dohod a dodržování povinností při přepravě nebezpečných nákladů se koná ve středu během dne na dálnici D8 ve směru od Ústí nad Labem na Německo.

Vybraní řidiči, nejen kamionové a autobusové dopravy, mají možnost vyzkoušet si otočný simulátor a simulátor nárazu kamionu, který je opět po roce v České republice a byl poskytnut německým DVR – German Road Safety Council.

2608dpkkz2

Foto: Oldřich Hájek

Policisté provádějí preventivní kontrolu stavu a vybavenosti autolékárniček, řidiči i celá posádka si mohou vyzkoušet poskytnutí první pomoci.

2608dpkkz3

Foto: Oldřich Hájek

Na tento jubilejní 10. ročník dorazil také šestinásobný vítěz Dakaru Karel Loprais i s legendární Tatrou.

2608dpkkz4

Foto: Oldřich Hájek

Akci pořádá Krajské ředitelství Policie ČR Ústeckého kraje, dálniční oddělení Řehlovice, ve spolupráci s Odborem dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu Ústeckého kraje.

2608dpkkz5

Foto: Oldřich Hájek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru