Z bytu vycházel kouř a na zvonění či bouchání nikdo z majitelů nereagoval. Na místo jeli hasiči s výškovou technikou
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Celkem tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Jílové a Libouchec) vyjely v sobotu před polednem (11:52) k nahlášenému požáru budovy v Teplické ulici v Jílovém. Podle oznámení se z bytu valil kouř a uvnitř pravděpodobně nikdo není, plameny vidět nejsou.

Jako první na místo přijela státní a městská policie. Průzkumem bylo zjištěno, že došlo při odchodu z bytu k ponechání hrnce na zapnuté plotně, byt je již otevřen majitelem, který se vrátil zpět do domu. Hned po příjezdu hlídek na místo přijeli hasiči. Byt a dům byl odvětrán a jednotky se postupně vracejí zpět na základny. Ke zranění nedošlo.

2208jidlosest

2208jidlosedm

2208jidlopet

2208jidloosm

2208jidlodva

2208jidlodevet

2208jidlocytri

2208jidlo

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru