Opilec se projížděl ulicemi a naboural, strážníkům chtěl ujet. Nadýchal přes tři promile!
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V sobotu v odpoledních hodinách operační služba přijala oznámení, týkající se zaparkovaného vozidla, ve kterém sedí opilý muž. Operační důstojník hned na místo vyslal hlídku strážníků a informaci předal obsluze kamerového systému.

Během několika minut si hlídka všimla podezřelého vozidla jedoucího Divišovou ulicí směrem k Mírovému náměstí, kde narazilo do pytle s kostkami a poté i do zaparkovaného vozidla. Řidiče však srážka neodradila, prokličkoval mezi ostatními stojícími vozidly a ve své jízdě pokračoval dál do jednosměrné ulice Ruská, kde jej hlídka zastavila.

Řidič na výzvy k zastavení vozidla nereagoval a pokoušel se ujet, což se mu nepodařilo. Následnou dechovou zkouškou bylo zjištěno 3,24 promile alkoholu v dechu. Na místo byla přivolána Policie České republiky, která si věc převzala k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru