Při ranním požáru došlo ke zranění dvou lidí. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Děčín, Jetřichovice - Při pondělním požáru chaty v Jetřichovicích došlo ke zranění dvou lidí. Hořet začalo po páté hodině ranní. K místu přijelo několik hasičských jednotek a také větší počet posádek záchranářů. Podle prvotních informací se v místě požáru nacházelo několik osob.

Požár zasáhl celou chatu a trávu v jejím okolí. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu z důvodu počtu zasahujících jednotek. Hasiči požár lokalizovali. Nyní probíhají dohašovací práce. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že záchranáři do nemocnice přepravili dva pacienty. Jednoho do děčínské nemocnice, utrpěl středně vážné zranění a druhého s vážnějším zraněním do ústecké nemocnice. Přesná příčina požáru se vyšetřuje.

Na místě zasahovali hasiči: Profesionální a dobrovolní z České Kamenice, dobrovolní hasiči Krásná Lípa, Markvartice, Horní Habartice, Hřensko a Chřibská.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/75319-hasici-od-brzkeho-rana-zasahuji-u-pozaru-chaty-byl-vyhlasen-druhy-stupen-poplachu?fbclid=IwAR0lJR6VwuYrDfJPq3QMpgpa5V3RP_cErF9CUHtV24_fELH8XpzexrQ4r70

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru