Ve Varnsdorfu hořela bývalá slévárna
Zdroj: Hasiči Varnsdorf, foto: Michal Šafus, Požáry CZ
Děčín

Varnsdorf - K nahlášenému dýmu z budovy bývalé slévárny vyjeli ve čtvrtek 9. dubna 2020 krátce před 14. hodinou profesionální i dobrovolní hasiči z Varnsdorfu do ulice Mladoboleslavská. Ještě, než hasiči stihli dojet na místo, objevily se viditelné plameny a okolí zahalil hustý černý kouř.

Přístupovou cestu do budovy hasiči již dobře znají, dnes na ně ale čekalo překvapení. Hořelo vlevo i vpravo. Vlevo pneumatiky uvnitř budovy, vpravo odpad ve sklepení. Vzhledem k rozsahu požáru byly doposlány také dobrovolné jednotky z Dolního Podluží a Rumburku, jejich pomoc ale nakonec nebyla potřeba – plameny se podařilo zvládnout varnsdorfským hasičům. Vzhledem k tomu, že hořelo na dvou místech, zřejmě nepřipadá v úvahu, že by plameny ve sklepě zažehlo hřející sluníčko.

Zdroj: Hasiči Varnsdorf

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru