Luční ulice bude dočasně uzavřena. Proběhne tu pokládka nového asfaltu
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Od pátečního rána bude v Luční ulici probíhat pokládka finálního povrchu asfaltové komunikace. Z tohoto důvodu dojde k úplné uzavírce této ulice, a to až do soboty 11. dubna do 8 hodin. Ulice bude průchozí. Je nezbytné, aby si majitelé vozidel z této ulice po dobu trvání prací odstavili auta. Nový asfaltový povrch je nutné nechat vychladnout a zatvrdnout.

Na začátku a na konci komunikace budou instalovány zábrany, aby nemohlo dojít k neúmyslnému poškození nového povrchu.

V pondělí 6. dubna bude odstraněn asfaltový recyklát nad výkopem a následně bude položena podkladová vrstva asfaltového povrchu v místě, kde je uloženo nové kabelové vedení.

V případě, že se v pátek 10. dubna nestihne vzhledem k rozsahu stavby položit celý povrch spolu s překopy, opravou křižovatky a vjezdy na soukromé parcely, bude zbylý povrch dopoložen v úterý 14. března.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru