Krajská zdravotní postupně omezí ambulantní provoz a plánovanou odkladnou operativu
Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj - Krajská zdravotní informuje pacienty a veřejnost o postupném omezování plánované odkladné operativy a ordinačních hodin odborných ambulancí a poraden. Reaguje tak na doporučení pandemického štábu v souvislosti s šířením nákazy způsobující onemocnění COVID-19 v České republice.

Uvedená opatření platí v Nemocnici Děčín, Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, Nemocnici Teplice, Nemocnici Most a Nemocnici Chomutov. až do jejich odvolání. Další mohou následovat s ohledem na vývoj epidemiologické situace.

„Děláme pro vás maximum, omezte, prosím, návštěvu lékaře na nezbytné minimum, ať ochráníme i naše zdravotníky. Děkujeme za pochopení,“ vyzývá MUDr. Aleš Chodacki, náměstek pro řízení zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru