Auto skončilo po nehodě v potoce. Na místo vyjely tři hasičské jednotky
Auto po nehodě skončilo v potoce. Foto: čtenář
Děčín

Horní Habartice - K dopravní nehodě osobního automobilu došlo v úterý, po jedné hodině odpoledne na silnici 26223 v Horních Habarticích. Řidič po nehodě skončil mimo komunikaci, v potoce. Na místo vyjely tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a Česká Kamenice a dobrovolní hasiči Horní Habartice).

Řidič naštěstí vyvázl bez viditelného zranění. Hasiči ho předali záchranářům, kteří ho odvezli na kontrolní vyšetření do nemocnice. Dopravní nehoda byla hasičům nahlášena ve 13:19. Auto bylo vytaženo před druhou hodinou odpolední. Při vytahování uniklo malé množství provozních kapalin. Nehoda je nyní v šetření PČR. Na místě byla ponechána dobrovolná jednotka, která provede následný úklid po karambolu.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru