Město má dost řádění vandalů. Průchod areálem stadionu se uzavře
Ilustrační foto
Děčín

Šluknov - Město Šluknov na svém webu informuje, že z důvodu dlouhodobého poškozování majetku (objekt tribuny, mobiliář, kurty, zeleň) bude s okamžitou platností mimo pracovní dobu správce stadionu (6.30 – 15.00) uzavřen z obou stran (tedy z ulic Svatopluka Čecha a Žižkova) pro průchod uzavřen areál stadionu Slávy Novotného.

Mimo uvedenou dobu bude vstup umožněn pouze pro uživatele areálu. Průchod areálem byl řadou obyvatel využíván i v odpoledních či večerních hodinách jako zkratka při jejich cestách, ale míra vandalismů již v loňském roce dosáhla takové závažnosti, že Rada města byla nucena přistoupit k tomuto kroku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru