Žena přistihla svého druha s milenkou. Strážníkům řekla, že u sebe má drogy
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Ve čtvrtek v dopoledních hodinách si hlídka městské policie všimla dvou osob, které se vzájemně napadaly. Strážníci zjistili, že se jednalo muže a ženu, kteří spolu mají dvě nezletilé děti a žijí ve společné domácnosti. Za napadením stály nekontrolovatelné emoce u ženy, způsobené přistižením muže s milenkou.

"Když se situace uklidnila, žena strážníkům sdělila, že její druh má u sebe drogy, což hlídka ověřila, drogy zjistila a muže převezla na místní oddělení Policie České republiky pro podezření z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Během incidentu nedošlo ke zranění," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru