Foto: Řidič zablokoval silnici z Chřibské do Jetřichovic. Na místo vyjela policie a odtahová služba
Foto: čtenář
Děčín

Děčín, Jetřichovice, Chřibská - K zablokování silnice 25861 z Chřibské do Jetřichovic došlo v sobotu před polednem. Řidič s cisternou uvízl v lesním úseku. Policejní mluvčí Alena Bartošová uvedla, že oznámení o uvízlém automobilu přijala policie krátce po půl jedenácté. Na místo vyjela policie a odtahová služba. Policisté událost nešetří jako běžnou dopravní nehodu, ke zranění nedošlo.

Podle informací jde o nákladní automobil polské SPZ, řidič je rusky mluvící a údajně jel podle navigace. V lesním úseku došlo k jeho uvíznutí a tím k zablokování silnice. Podle policejního webu bude trvat omezení do odpoledních hodin.

1801tirdva

Foto: čtenář

Prvotní článek k události:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/74597-u-jetrichovic-havarovala-cisterna-na-silnici-probiha-vyprosteni?fbclid=IwAR3y__rlyBURKqfRebqPDyC1VFgaGWZr3xpGyEpJFbvgwds3n_exfsmSSIY

1801tirtri

Foto: čtenář

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru