Opilec se choval agresivně a bouchal do výlohy prodejny. Svůj hněv obrátil i proti strážníkům
Ilustrační foto
Děčín

V sobotu v půldruhé ráno operační důstojník přijal telefonní oznámení od obsluhy čerpací stanice, která uvedla, že do prostor prodejny se dobývá neznámý opilý muž. Hlídka se během několika minut dostavila na místo a spatřila muže, který si snažil vynutit vstup do prodejny tím, že velmi nahlas a vulgárně nadával, přičemž neustále bouchal do skleněné výlohy prodejny.

Hlídka muže vyzvala, aby se uklidnil a předložil svůj občanský průkaz. Muž výzvě vyhověl pouze tím, že strážníkům předložil doklad totožnosti, ale jeho vulgární a agresivní chování pokračovalo dál. I přes opakovanou výzvu se muž neuklidnil, dokonce své vulgární chování obrátil i proti zasahujícím strážníkům.

"Jelikož situace začala eskalovat a bylo jasné, že se muž neuklidní a z místa neodejde, museli jej strážníci předvést na oddělení Policie České republiky. Jednání muže bylo zadokumentováno a pro podezření z několika přestupků oznámeno příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru