V bytě došlo k závadě na stoupačce teplé vody, kdy docházelo k zatopení bytů. Pomohli policisté i hasiči
Foto, zdroj: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí vyjeli v sobotu ve 14:45 k nouzovému otevření bytu v ulici Sídliště v Benešově nad Ploučnicí. Podle oznámení došlo k poruše na vodovodním potrubí a docházelo k zatopení bytů v nižších patrech.

Po příjezdu na místo události je průzkumem zjištěno, že již zasahuje hlídka PČR. Hasiči provedli uzavření hlavního uzávěru vody a poté pomocí nastavovacích žebříku výstup na balkón. Kde se pomocí speciálního nářadí dostali bez porušení okna do bytu. V bytě je zjištěno, že došlo k poškození ventilu na stoupačce teplé vody a nelze tedy provést jeho úplné uzavření. Na místo události je povolán pohotovostní technik, který následně provede opravu poškozené části.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru