OBRAZEM: Hasiči bojovali s požárem rodinného domu v Jiříkově. Zásah komplikovaly výbuchy tlakových lahví
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Jiříkov - V sobotu krátce před pátou hodinou ranní vyjížděli hasiči k požáru rodinného domu v Jiříkově. Na místo vyjelo několik hasičských cisteren z Jiříkova, Varnsdorfu a Šluknova včetně ZZS a policie ČR.

Po příjezdu hasičů již na místě byla ZZS, která si převzala do péče jednu osobu z prvního patra, kterou se podařilo obyvatelům před příjezdem všech složek evakuovat. Požárem byl zasažen jak dům, tak i přilehlý přístavek, hasiči po příjezdu ihned nasadili na boj s ohnivým kohoutem několik vodních proudů a prováděli hasební práce.

0212jirikovkz1

0212jirikovkz3

Likvidaci ohně komplikovaly výbuchy tlakových lahví, které se nacházely v domě. Na dohašení střechy byly použity dvě výškové techniky. Škoda a příčina vzniku požáru je v šetření vyšetřovatele, který na místo následně dorazil.

0212jirikovkz4

0212jirikovkz5

0212jirikovkz6

Zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru