V uplynulém týdnu došlo na Děčínsku k devětadvaceti nehodám. Zranili se při nich tři lidé
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Děčínští policisté vyjížděli v rámci oznámených dopravních nehod v sedmačtyřicátém týdnu letošního roku k devětadvaceti kolizím. Vlivem dopravních nehod v tomto týdnu nikdo nezahynul. Tři lidé se potýkali s lehkými zraněními. K těžkým zraněním nedošlo.

Zjištěné škody se vyšplhali k částce 816.000,- Kč. Nejčastější sledovanou příčinou tohoto týdne by nesprávný způsob jízdy se třemi kolizemi. Nepřiměřená rychlost se odrazila ve dvou případech. Jedenkrát došlo i na opomenutou přednost v jízdě. Zbývajících třiadvacet případů je evidováno bez bližšího určení příčiny nehody. V době kolizí byl pod vlivem alkoholu jeden řidič.

"Ve stejném období loňského roku byli děčínští policisté přivoláni k devětadvaceti případům dopravních nehod. Vloni vlivem kolizí nezahynul žádný člověk. Těžká zranění nebyla zjištěna. Sedm lidí se potýkali s následky lehkých zranění. Součtem všech ohlášených ztrát a poničeného majetku se z policejních protokolů vynořila částka 1.363.000,- Kč. Nejčastější sledovanou příčinou i tohoto týdne by nesprávný způsob jízdy se sedmi kolizemi. Nepřiměřená rychlost se odrazila ve čtyřech případech. Třikrát došlo i na opomenutou přednost v jízdě. Zbývajících patnáct případů je evidováno bez bližšího určení příčiny nehody. V době kolizí byli pod vlivem alkoholu tři řidiči," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru