Hledají se cestující z autobusu MHD v Děčíně. Mohou pomoci s objasněním říjnového incidentu
ilustrační foto
Děčín

Děčín – Dopravní policisté prověřují okolnosti ohlášeného incidentu, ke kterému mělo dojít 31. října v 10.15 hodin v autobuse děčínské městské hromadné dopravy u autobusové zastávky Bažantnice.

Autobus na lince č. 207 ve směru Nemocnice - Želenice měl v uvedenou dobu projíždět společně s cestujícími okolo zastávky Bažantnice. "Vzhledem k prověřované události hledáme a žádáme cestující, kteří touto linkou v uvedenou dobu cestovali, nechť se ozvou dopravním policistům Dopravního inspektorátu Děčín na uvedených kontaktech zde nebo prostřednictvím tísňové linky Policie ČR 158. Vaše výpovědi mohou pomoci objasnit prověřovanou událost," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru