VIDEO NEWS: Cizinecký gang loupil po celém kraji! A vylovili pořádný rybník
Týdenní souhrn událostí z Ústeckého kraje.
Děčín

Ústecký kraj – Velký úspěch severočeských kriminalistů. Tak se dá mluvit o skutečnosti, že jen pár hodin od loupeže v klenotnictví už byli pravděpodobní pachatelé dopadeni. Také vám ukážeme výlov velkého rybníku, stavbu železnice za miliardu či bourání mostu v Mostě. Jsou tu naše nové video news.

Pokud chcete vidět video news mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Děkujeme. Najdete nás na tomto odkazu. Rádi byste, aby se vaše událost objevila u nás ve zpravodajství? Kontaktujte nás mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=BOR9d4D7jwA 

Dopadení cizineckého gangu

Policistům se podařilo během několika hodin zadržet podezřelé z loupeže v klenotnictví v Ústí nad Labem. Má jít o čtyři cizince litevské národnosti. Gang má mít na svědomí také další loupeže, a to v Chomutově a v Teplicích. Němečtí policisté také později zadrželi dva Litevce, kteří u sebe měli hodinky v hodnotě zhruba dvou milionů korun. Ty pocházely právě z lupu v Ústí. Čeští policisté usilují o jejich vydání. Píšeme zde.

Výlov rybníku Lenešice

Třídenní výlov mají za sebou rybáři na největším rybníku na Lounsku. Ten se rozkládá na ploše osmdesáti hektarů v Lenešicích. Jeho vlastníkem je společnost České rybářství Mariánské Lázně. Lovnou rybou je kapr, amur a sítě občas rozvlnila i štika. Výlovu přihlížely desítky lidí, ryby si bylo možné na místě i koupit. Fotky přinášíme v tomto článku.

Nádraží Litvínov už má koleje

Ještě měsíc potrvají výluky na trati mezi Loukou u Litvínova a Litvínovem. Železnice zde prochází kompletní rekonstrukcí spojenou s elektrifikací. Mezi nádražími jsou již položeny nové koleje, jezdí po nich zatím ale jen pracovní stroje. Výluky mezi oběma stanicemi začaly letos v červnu. Trať až do Oldřichova na Teplicku projde celkovou přestavbou v následujících dvou letech. Hodnota investice dosahuje 1,1 miliardy korun. Více tady.

Uzavřený most k nemocnici

Jezdíte autem do mostecké nemocnice? Připravte se na dopravní omezení na příjezdu ke zdravotnickému zařízení. V současné době totiž probíhají demoliční práce na mostě, který byl již ve špatném technickém stavu. Úplná uzavírka je v plánu do konce září příštího roku. Náklady na kompletní opravu jsou přes 60 milionů korun včetně DPH. K nemocnici se jezdí jen jedním směrem od autodromu, kvůli provizorní zastávce autobusu bylo zrušeno parkoviště pod lékárnou. Bližší info o objížďkách zde.

Sokrates v Mostě

Téměř tři desítky středních a vyšších odborných škol se představily žákům a jejich rodičům na Regionálním veletrhu středního vzdělávání SOKRATES. Akce se konala v prostorách Sportovní haly v Mostě. Návštěvníci získávali informace o vzdělávacích programech, dozvěděli se, jak náročné je studium na jednotlivých školách, jaké učební pomůcky a učebnice se při výuce používají nebo jak probíhá přijímací řízení. Fotogalerie zde.

Strojírenská odysea

Středoškoláci a žáci základních škol Ústeckého kraje si poměřili síly ve Strojírenské odysee v rámci projektu Implementace krajského akčního plánu vzdělávání Ústeckého kraje. V prostorách Střední školy technické, gastronomické a automobilní v Chomutově předvedli, že si dokážou poradit s jednoduchým strojem, ale také že dokážou spolupracovat v týmu. Pro účastníky Strojírenské odysey byla akce velkou zkušeností. Jde o jednu z aktivit, kterou Ústecký kraj podporuje propojení technického vzdělávání a požadavků zaměstnavatelů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru