Město nabízí k prodeji tyto dva bytové domy v centru
Dům čp. 4 v ul. Smetanova, 4 bytové jednotky + nebytový prostor, minimální kupní cena 3.370.000,- Kč. Zdroj: www.mestosluknov.cz
Děčín

Šluknov - Zastupitelstvo města na svém 6. zasedání dne 3.10.2019 rozhodlo o záměru prodat některé další nemovitosti z majetku města. Jedná se o 2 bytové domy s průměrným stářím kolem 100 let, nacházející se v centru města. Nabídky je možné podávat do 29.11.2019 do 14:00 hodin na podatelnu Městského úřadu Šluknov.

0910dumprodej2

Dům čp. 6 v ul. Smetanova, 5 bytových jednotek, minimální kupní cena 2.300.000,- Kč. Zdroj: www.mestosluknov.cz

Písemná nabídka musí obsahovat minimálně tyto skutečnosti:

  1. jméno a příjmení, datum narození (jedná-li se o koupi do SJM, uvést u obou manželů), u zájemce právnické osoby obchodní firma společnosti, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, provozovnu, zodpovědnou osobu (statutární orgán)
  2. místo trvalého pobytu zájemce fyzické osoby, sídlo právnické osoby, u zájemce právnické osoby je nutno doložit nabídku originálem/ověřeným opisem výpisu z obchodního rejstříku či jiného obdobného rejstříku ne staršího než 3 měsíce přede dnem uvedeným v tomto záměru jako poslední den pro podání nabídky
  3. státní příslušnost zájemce fyzické osoby
  4. nabízená kupní cena za Předmět převodu v Korunách českých
  5. způsob úhrady ceny – v případě využití úvěru je nutno doložit příslib úvěrující banky
  6. závazek zaplatit kupní cenu nejpozději do 30 dnů od podpisu kupní smlouvy
  7. je-li zájemce v řízení zastupován jinou osobou, předloží ověřené zmocnění – plnou moc k zastupování ke všem právním i správním úkonům souvisejících s koupí předmětu prodeje
  8. telefonické spojení, příp. e-mailové spojení
  9. místo, datum a vlastnoruční podpisy uchazeče - u manželů obou.

Podrobné informace lze získat na stránkách www.mestosluknov.cz, na úřední desce města nebo na odboru správy majetku MěÚ Šluknov, tel. 412 315 340, 412 315 342, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru