Tragédie: Při střetu auta s chodci došlo k usmrcení matky, dcera je ve velmi vážném stavu
Ilustrační snímek zasahujícího vrtulníku z Ústí nad Labem, foto: Redakce
Děčín

Rumburk - K tragické nehodě došlo v neděli po poledni v Jiříkovské ulici v Rumburku, kde poblíž BČS Benzina došlo ke střetu automobilu se dvěma chodci. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a vzlétl vrtulník z Ústí nad Labem.

Podle policejního mluvčí Daniela Vítka došlo k nehodě před jednou hodinou odpolední. Automobil se střetl se dvěma chodci u krajnice vozovky. Přesné příčiny nedělního karambolu jsou v šetření. Prokop Voleník k nehodě uvedl, že matka zemřela na místě, dcera byla přepravena do nemocnice, utrpěla velmi vážné zranění. Věk účastníků nehody, vzhledem na probíhající šetření, policie zatím neuvedla.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru