VIDEO: Další nebezpečná situace na našich silnicích! Tady mohlo dojít k čelnímu nárazu
Pohled, z kterého každého řidiče mrazí. Foto: čtenář
Děčín

Krupka - Zpoza horizontu se objevuje vůz v protisměru. Je nutné prudce brzdit, aby nedošlo ke srážce. Takovou situaci zaznamenal v těchto dnech jeden z našich čtenářů na svoji palubní kameru.

K události, která mohla skončit velmi vážným čelním střetem, došlo na silnici u Krupky na Teplicku. Řidič v protisměru sice předjížděl na přerušované dělící čáře, ohrozil ale přitom protijedoucího šoféra a prudkým manévrem i předjížděné vozidlo.

Nebýt rychlé reakce majitele autokamery, mohlo záznamové zařízení natočit havárii.

https://www.youtube.com/watch?v=b63wldNzWW0

Po pár dnech jde o další riskantní chování na severočeských silnicích, které zaznamenala palubní černá skříňka. Na video z Chomutovska, které jsme zveřejnili v tomto týdnu, se můžete podívat níže. A na záběry z palubních kamer se podívejte na našem youtubovém kanále zde.

https://www.youtube.com/watch?v=7BGOiR4O2Ts

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru