Řidič před jízdou pil, navíc neměl ani řidičák
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Ve středu zhruba ve tři hodiny odpoledne si hlídka všimla špatně zaparkovaného vozidla v ulici Ruská v městské části Podmokly. Při bližší kontrole vozidla se dostavil muž, který hlídce sdělil, že vozidlo řídil a kvůli poruše ho odstavil.

"Dále hlídce uvedl, že není držitelem příslušného řidičského oprávnění a před jízdou požil alkoholické nápoje, zhruba tři vodky a čtyři piva. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která provedla orientační dechovou zkoušku s výsledkem téměř dvě promile alkoholu a celou věc si následně převzala k dalším úkonům," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru