Muž vnucoval lidem na parkovišti parfémy a hodinky. Nebylo to poprvé, strážníci mu zboží vzali
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - V odpoledních hodinách byla městská policie požádána Policií ČR o prověření oznámení, které se týkalo prodeje zboží u OD Tesco na parkovišti, přičemž údajný prodejce má na místě obtěžovat občany a vnucovat jim zboží.

Strážníci po příjezdu na místo před obchodním domem spatřili muže, který odpovídal popisu získaného od ochranky obchodního domu. Muž byl vyzván k prokázání totožnosti a k podání vysvětlení. Jednalo se o třiačtyřicetiletého muže z Mostu. Muž sdělil, že prodává voňavky a hodinky, které si údajně nakoupil v jiném obchodě. Byl poučen o existenci právního předpisu, který takový prodej na území města Děčín zakazuje.

"Muž se choval arogantně a stále tvrdil, že si bude prodávat co chce a kde chce. Jelikož v minulosti byl dotyčný muž několikrát řešen za tento přestupek a jeho náprava nebyla účinná, strážníci muži nabízené zboží odejmuli. O celé věci byl sepsán úřední záznam a protiprávním jednáním dotyčného se nadále bude zabývat správní orgán," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru