Vjezd k chirurgickým ambulancím děčínské nemocnice se dočasně uzavře
Zdroj: www.kzcr.eu
Děčín

Děčín - Krajská zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., upozorňuje na uzavření vjezdu k chirurgické ambulanci v budově D směrem od lůžkové části chirurgického oddělení. Důvodem omezení je havárie a nutné opravy okapů na přilehlém pavilonu E.

Vjezd bude uzavřen od 22. srpna do 25. srpna 2019. Pro návštěvníky zdravotnického pracoviště zůstává volný příjezd od vjezdu do areálu děčínské nemocnice z ulice U Nemocnice s možností zacouvání.

Chirurgické oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., poskytuje specializovanou a v některých oblastech superspecializovanou péči pro oblast děčínského okresu v oblasti chirurgie štítné žlázy, chirurgie prsu, celé abdominální chirurgie, celou šíři laparoskopické chirurgie, vše s důrazem na onkologickou problematiku a rozsáhlou péči traumatologickou s výjimkou zvláštní péče určené pro traumatologická centra. V indikovaném rozsahu taktéž dětsko-chirurgickou péči. Tato péče je navázána na superspecializovaná zdravotnická pracoviště v ústecké Masarykově nemocnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru