Prohlášení insolvenční správkyně Lužické nemocnice: Rozhodnutí soudu nemá vliv na provoz, nebo kvalitu péče
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Usnesením Krajského soudu v Ústí nad Labem ze dne 12.8.2019, čj. KSUL 43 INS 12779/2019-A-16 byl k návrhu představenstva zjištěn úpadek Lužické nemocnice a polikliniky, a.s. a ustanoven insolvenční správce.

Insolvenční správce sděluje klientům a pacientům nemocnice, že rozhodnutí soudu o úpadku nemá v tuto chvíli vliv na běžný provoz nemocnice, ani na kvalitu poskytované péče. Oddělení nemocnice zůstávají pacientům dostupná v současném rozsahu, dokud nebude nerozhodnuto jinak. Od zjištění úpadku podléhá činnost managementu, hospodaření nemocnice a správa jejího majetku dohledu insolvenčního správce a soudu.

Schůze věřitelů, jejíž konání soud nařídil na den 20.11.2019, rozhodne o způsobu řešení úpadku. Upřednostňováno bude zachování dostupnosti zdravotní péče v Lužické nemocnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru