Děčín: Štěňata někdo odložil v krabici u Labe. Nyní o ně pečuje útulek
Foto, zdroj: útulek Děčín
Děčín

Děčín - Případem deseti odložených štěňat se zabývá Městský útulek pro opuštěná zvířata v Děčíně. Zatím neznámý člověk je nechal v krabici u Labe. Do útulku je odvezla jejich zachránkyně v úterý odpoledne. Zvířata jsou nyní v pořádku. Nalezena byla u betonového bunkru u řeky.

Podobný případ se stal nedávno v Želenicích, kde žena nalezla v krabici, v popelnici několik koťat. Stačilo málo a zvířata mohla zemřít v lise popelářského vozu.

19. 06. 2019:

Děčín - U restaurace Nautilus v Želenicích na děčínsku někdo hodil do popelnice krabici, kde byla čtyři živá koťata. Před strašným osudem, kdy mohla skončit v lisu popelářského auta, byla ve středu dopoledne zachráněna. Žena, která šla do nádoby vyhodit odpad z nedaleké restaurace, zvířata našla a okamžitě kontaktovala známou, která se o kočičky stará a pečuje o ně. Všechny čtyři koťátka byla následně přepravena do děčínského útulku.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/73055-nekdo-hodil-kotatka-do-popelnice-pribeh-ma-nakonec-stastny-konec-zvirata-neskoncila-v-lisu-popelarskeho-auta

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru