V Jílovém bude letní kino. Těšit se můžete na tři filmy
Foto: Pixabay.com
Děčín

Jílové - Na prázdniny jsme opět připravili letní kina. První film promítáme v sobotu 13. 7. 2019 a nabízíme film USA a Velké Británie BOHEMIAN RHAPSODY. Možná je zbytečné dodávat, o čem bude: QUEEN. Film (v původním znění s titulky) popisuje hudební dráhu a jedinečnou životní a uměleckou jízdu Freddieho Mercuryho od založení skupiny Queen až po památný koncert Live Aid v roce 1985.

Dalším filmem potěšíme především děti. Promítáme hned následující sobotu 20. 7. 2019 dobrodružný animovaný příběh JAK VYCVIČIT DRAKA 3, příběh o lidech a dracích, o Bezzubce, Astrid i Škyťákovi…

0307kinodva

Třetím filmem je komedie ČR ŽENY V BĚHU, kterou můžete vidět v sobotu 17. 8. 2019. Film o tom, jestli se dá splnit poslední přání. Rázná matka spolu s třemi dospělými dcerami, které přesto, že nikdy neuběhly ani metr, plní poslední přání svého otce a chystají se zaběhnout maraton. Těšit se můžete na Ondřeje Vetchého, Jenovéfu Bokovou nebo Zlatu Adamovskou či Terezu Kostkovou…

0307kino

0307kinotri

Promítat se bude vždy po setmění ve 21:30, v areálu zámku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru