Rekonstrukce Smetanovy ulice je v plném proudu. Připravte se na další dopravní omezení
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - Rekonstrukce ulice Smetanova je v plném proudu. První etapy stavby se již podařilo bez větších komplikací zrealizovat. Jedná se především o přeložku telekomunikačního zařízení, zprovoznění bypassu plynovodu a v měsíčním předstihu dokonce zrealizovat valnou část plynovodních přípojek.

Jak jste již mohli zaregistrovat, tak Severočeská vodárenská společnost započala koncem dubna 2019 rekonstrukci kanalizace a části vodovodu. Nyní nastal čas, posunout se dál a pustit se do obtížnějších částí stavby, které znamenají další dopravní omezení.

Od 1. 7. 2019 do 6. 9. 2019 budou probíhat ze strany Severočeské vodárenské společnosti stavební práce spočívající ve výstavbě železobetonové šachty, která je situována uprostřed křižovatky Tyršova x 5. května x Dvořákova, kterou je potřeba propojit potrubím do Smetanovy ulice. Doprava bude v těchto místech řízena semafory.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru