Máte připomínky k dopravě? Město tvoří Plán mobility, přijďte na setkání
Ilustrační foto: pixabay.com
Děčín

Děčín - Tvorba Plánu udržitelné městské mobility se posunula do další fáze. Město chce nyní představit společnou vizi dopravy a mobility města a vyzvat vás také k doplnění vytvořených opatření a hodnocení jejich přínosů.

Setkání se uskuteční ve středu 12. června od 17 hodin na malém sále budovy ČVUT v Pohraniční ulici v Děčíně I. Od 18 hodin se pak můžete s městským architektem vydat na komentovanou vycházku.

Plán mobility je strategický plán, který na základě odborných analýz, ale také ve spolupráci s obyvateli města, experty a dalšími sektorovými partnery sestaví seznam opatření v oblasti mobility, jejichž realizace pomůže ke zlepšení kvality života ve městě.

S analytickou částí Plánu se občané měli možnost seznámit 3. dubna, na prezentaci navázal workshop workshop k tvorbě společné vize dopravy a mobility města Děčín. Zpracovatelem dokumentu je společnost HaskoningDHV.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru