Odbor místního hospodařství Jílové prováděl bezpečnostní prořez stromů po vichřici, zjistil jejich špatný stav. Hasiči je pokáceli
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Dobrovolní hasiči Jílové vyjeli ve středu ráno (7:49) se strážníky MP Jílové k odstranění několika poškozených stromů na Mírové náměstí, v Jílovém na Děčínsku. Odbor místního hospodářství při prořezu dřevin zjistil vážné poškození stromů rostoucích u základní školy. Pracovníci okamžitě zalarmovali hasiče. Značně poškozené stromy hrozící pádem byli okamžitě pokáceny.

Strážníci na místě odkláněli dopravu, část náměstí bylo z bezpečnostních důvodů uzavřeno. O následný úklid dřevin se starají pracovníci hospodářství Jílové.

1303pad

1303padctyrt

1303padpet

1303padsest

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru