Zase řádí vandalové! Na zaparkovaném autě si někdo pořádně vybil vztek
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - V neděli sedmnáctého února byli varnsdorfští policisté vyrozuměni také o případu vandalismu v Národní ulici ve Varnsdorfu. Majitel osobního automobilu zn. Peugeot 106, který mu slouží jako reklama na parkovišti zdejšího obchodního centra, zjistil jeho napadení.

"Kromě rozbitých skleněných výplní ve všech dveřích je poničená také karoserie, zrcátka i pneumatiky. Zmizela registrační značka. Nežádoucími změnami prošel i vnitřek auta. Neznámý vandal si zřejmě přišel na své. Po sečtení všech poničených položek se škoda zastavila u částky deseti tisíc českých korun. I tento případ policisté prověřují s ohledem na přečin poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru