Dopravní nehoda pohledem dobrovolných hasičů z Benešova nad Ploučnicí
Foto: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Františkov nad Ploučnicí - Dne 18.2.2019 byla naše jednotka (v 10:54) vyslána k dopravní nehodě nákladního automobilu ve Františkově nad Ploučnicí. Po příjezdu na místo události bylo průzkumem zjištěno, že tahač narazil do betonového sloupu el. vedení. Naše jednotka tedy provedla protipožární opatření a označení místa nehody. Dále se dostavila hlídka PČR Benešov n.P. Poté si VZ (velitel zásahu) vyžádal pracovníky ČEZu, aby zajistili vypnutí přívodu el. vedení.

Následně se na místo dostavila jednotka HZS ÚK-Děčín (profesionální hasiči) a Dopravní policie, která provedla vyšetření a zdokumentování nehody. Dále je na místo vyžádán automobilový jeřáb hasičů z Děčína. Na místě spolupráce s PČR Benešov nad Ploučnicí, Dopravní policí a HZS ÚK-Děčín.

1802bene

Dne 18.2.2019 byla naše jednotka (ve 14:35) opět vyslána k téže dopravní nehodě nákladního automobilu ve Františkově nad Ploučnicí. Po příjezdu na místo události bylo průzkumem zjištěno, že se zde nachází odtahová služba a budou probíhat vyprošťovací práce. Naše jednotka tedy pomáhá s přípravou věcí na vyproštění. Po celou dobu vyprošťovacích prací je komunikace uzavřena. Po vyproštění soupravy naše jednotka provádí úklid vozovky. Následně čekáme na přepojení návěsu a poté zasypáváme uniklé provozní kapaliny. Po úklidu místa a materiálu se naše jednotka vrací zpět na svou základnu. Na místě spolupráce s PČR Benešov nad Ploučnicí, Dopravní policí a HZS ÚK-Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru