Foto: O víkendu se v Jílovém konal 14. zámecký ples s nádechem kasina
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - V sobotu 9. 2. 2019 se konal 14. zámecký ples města Jílové. Nepodporujeme sice hazardní hry, přesto jsme se letos odvážili zábavnou formou přiblížit návštěvníkům plesu prostředí kasina. Za vyhrané fiktivní peníze v závěru večera hosté vyzkoušeli i dražbu převážně tekutých odměn. Večerem provázela kapela B – BAND. S ukázkou kankánu, charlestonu a jeho výukou přijela děvčata z EVIL DC.

Potěšilo nás, že jsou mezi námi odvážlivci, kteří si charleston sami vyzkoušeli. Tombola „zmizela“ jako mávnutím proutku. Před půlnocí pak proběhlo ještě losování prodaných vstupenek. Své majitele tak našli ty nejhodnotnější ceny. Doufáme, že se celý večer hostům líbil a užili si jej.

1002plespet

Za bohatou tombolu děkujeme všem sponzorům a také všem, kdo se na přípravě plesu podíleli a samozřejmě hostům, kteří se s námi bavili a na které se budeme těšit příští rok na jubilejním 15. zámeckém plese našeho města.

 
Za město Jílové Eva Horová/kultura
1003plesstyri
1002plestri
1002plesdva
1002ples

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru