Foto: Podívejte se, jak to vypadalo na vrakovišti těsně po příjezdu hasičů
Foto: Svoboda, HZS
Děčín

Děčín, Malšovice - O požáru, který zasáhl halu na vrakovišti v Malšovicích na Děčínsku Vás naše redakce informovala ve čtvrtek ráno. Při zásahu na místě zasahovalo celkem sedm požárních jednotek z okolí. První hasiči na místo vyjížděli ve čtvrtek, před osmou hodinou ranní. Požár byl lokalizován po půl deváté ráno.

Při ranním požáru byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu, hasiči použili k likvidaci požáru také výškovou techniku a zasahovali v dýchacích přístrojích. Pro vodu jezdili kyvadlově na místní koupaliště.

0712malosm

V zasaženém objektu se nacházela 2 osobní auta, 2 vysokozdvižné vozíky, náhradní díly, uskladněné pneumatiky a disky. Na část s pneumatikami byla použita pěna. Bylo informováno Životní prostředí.

Foto: Svoboda, HZS

Čtvrteční článek: http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/55225-aktualne-obrazem-sedm-hasicskych-jednotek-bojuje-s-pozarem-haly-vrakoviste-vyhlasen-byl-druhy-stupen-poplachu?fbclid=IwAR1fGt4Id5XXYyx8ZdMumMIvGqtqdYnorirbTvmkBB_H9k8XxzARXEqARaE

0712maldva

0712malctyri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru